Brands
Shadow

Distributeur

Lotusline logo

Dealer

EV logo Camco logo Audio Technica logo PMC logo Klipsch logo Cary Audio logo

Lotusline

Als het beste niet meer volstaat, dan heeft u Lotusline nog niet ontdekt!

De eerste keer dat wij met luidsprekers van Lotusline France in aanraking kwamen viel onze mond open van verbazing. De precisie van weergave en de transparantie van Lotusline luidsprekers hebben we nog nooit eerder bij PA luidsprekers gehoord. Hoe is dit mogelijk?

Alle producten zijn ontworpen vanuit technisch oogpunt en niet vanuit de commercie zoals vele andere. Na tientallen jaren van onderzoek naar wetenschappelijke data en het uitvoeren van praktijktesten heeft dit geleid tot de productie van luidsprekers van hoogste kwaliteit die een zo realistisch mogelijke reproductie van de originele bron weergeven.
De president en tevens de man achter de R&D afdeling is ESME professor engineer Alain Pouillon-Guibert(APG). Wellicht dat deze naam u bekend voorkomt. APG is namelijk de oprichter van het gelijknamige befaamde audiomerk APG. Enkele jaren geleden heeft APG zich volledig ontrokken van dit bedrijf en merk. Vanaf nu bedoelen we met APG de persoon.

Er zijn tal van fabrikanten en vakmagazines die gebruik hebben gemaakt van de kennis en kunde van APG. Zo heeft NEXO bij de ontwikkeling van het Geo S en Geo T line array diverse testen en metingen door APG laten verichten. Ook heeft hij diverse geroemde wetenschappelijke onderzoeken verricht naar akoestiek en electroakoestiek.

Alain Pouillon-Guibert is dan ook in januari 2012 met een prestigieuze SIEL award onderscheiden voor zijn bijdrage aan de audiowereld.

Voor productinformatie verwijzen wij u naar de naar de Lotusline website. Als u vragen heeft neem dan contact met ons op!

Facebook logo Youtube logo