Brands
Shadow

Distributeur

Lotusline logo

Dealer

EV logo Camco logo Audio Technica logo PMC logo Klipsch logo Cary Audio logo

PMC loudspeakers

De referentie monitor voor iedere professionele studio!

In 1990 is PMC opgericht door Peter Thomas van de BBC en Adrian Loader van FWO Bauch. De combinatie van kennis een levenslange passie voor muziek heeft geleid tot PMC's eerste product "de BB5-A" een actieve studio monitor. De BB5-A is onder aandacht komen te vallen bij BBC Maida Vale en Metropolis mastering en is vanaf toen tot en met het heden de referentie monitor van de hele wereld.

Men is destijds PMC opgestart met de gedachte bestaande ontwerpen van luidsprekers met verschillende methodes te verbeteren. Al snel kwam men tot de conclusie dat verbeteren niet gebeurd als je het gros blijft volgen. Het gebruik van kant-en-klare drivers, kasten en crossovers is heel gewoon in de massaproductiewereld van vandaag de dag. Maar voor PMC geldt dit niet, referentie monitoren vereisen innovatieve en buitengewone aandacht voor detail om tot productie te komen van low-distortion, high-resolution ontwerpen waaraan PMC zijn reputatie te danken heeft. Dat is de reden waarom PMC zijn luidsprekerkasten met de hand bouwt, het ontwerp van de drivers zijn exclusief eigendom van PMC en alle onderliggende technologieën zijn gepatenteerde ontwerpen...

Filosofie:

PMC’s ontwerpsfilosofie is vrij simpel; het ontwerpen van een ideale luidspreker oplossing met de hoogst haalbare resolutie zonder kleuring en vervorming. Het hoogst haalbare resolutie niveau is behaald door onovertroffen R&D werkzaamheden naar (ATL™) Advanced Transmission Line luidsprekerontwerp en driver technology.
PMC gelooft dat een goede luidspreker in staat moet zijn tot een puur getrouwe weergave zoals de artiest het bedoeld heeft en om de luisteraar van de ultieme audio beleving te voorzien.

Voor productinformatie verwijzen wij u naar de download sectie of naar de PMC website.
Als u vragen heeft neem dan contact met ons op!

Facebook logo Youtube logo